Merkel: Më shumë para` për emigrantët – Top Channel Albania – News – Lajme

Merkel: Më shumë para` për emigrantët – Top Channel Albania – News – Lajme
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=6KLnrmZMq3s?rel=0&w=480&h=320]

Më shumë para’ për refugjatët: ky është premtimi i bërë kryeministrave të landeve gjermane të mbingarkuara këtë vit nga valët e refugjatëve. 140.000 azilkërkues u regjistruan në motorin ekonomik të Europës vetëm përgjatë 5 muajve të parë të vitit 2015, apo dy herë më shumë se vitin që shkoi dhe tendenca është në rritje.

Please follow us:
FACEBOOK
Twitter
Google+
Pinterest
Pinterest